ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

Čista ljubav bez Ivana Hercega nije ista serije… Snimljene prve scene bez Ivana Hercega i gledatelji su totalno razočarani:

Posted by arko on 14:15 | No comments

Nakon iznenadnog raskida saradnje od strane produkcije izuzetno gledane serije Čista ljubav sa glavnim glumcem Ivanom Hercegom mnogi vjerni gledaoci su bili duboko razočarani.
Međutim cijela priča se na trenutak zaboravila obzirom da su snimljene epzode sa Ivanom Hercegom emitovane sve Božića, ali prošli vikend su puštene prve scene serije sa novim Ivanom Popovićem Volarićem, glumcem koji je zamijenio Ivana Hercega i razočaranje se vratilo među vjerne fanove.
Popović Volarić se pokušao što bolje unijeti u ulogu, čak se nije želio ni ošišati kako bi što više ličio svom predhodniku u seriji Čista ljubav, ali po komentarima gledalaca ni to mu nije pomoglo.


Za mnoge je ovo sada potpuno druga serije, mnogi komentarišu da istu više ne žele da gledaju i na kraju mnogi su složni u jednom a to je da se Ivan Herceg pod svaku cijenu vrati u seriju.
Prenosimo ven neke od mnogobrojnih komentara bijesnih i razočaranih gledalaca:
“Strašno. Kako možete promijeniti glavnog glumca usred serije…”
“Sigurno će vam pasti gledanost, pazite šta vam kažem”
“Ma briga me..ionako ne gledam više od one vaše farse što ste napravili..”
“Vratite nam Ivana Hercega, šta je ovo???”


“Bez veze kao da gledam drugu seriju. To više nije to nema te povezanosti s likovima kao kad je Herceg bio tamo ona scena u lisicima ne stoji Janku”
“Nemam ništa protiv Janka, rado ga gledam na malim ekranima i stvarno je vrhunski glumac, ali ovo je Ivanova uloga i koliko god se Janko trudio to neće biti to… Publika je lik upoznala kao Ivana, tako da je ovo velika pogreška produkcije, koja će vas stajati gledanosti”
rong> “Bez zamjerke ali to nigdje nema,mjenjat glavnog glumca,,,,hahaaa,,,isss,,,neznam al tu ste se pokazali loše…definitivno realno”

0 komentari:

Objavi komentar